fbpx
Релаксиращо изживяване
Помогни на сухата и изтощена коса

 

Време е да се погрижиш за сухaтa и увреденa косa. Тази процедура с есенциални минерали, глицерин и арганово масло подхранва и хидратира косата. Косата остава блестяща и гладка. Кремообразната пяна спомага за увеличаване нивата на овлажняване, като заключва влагата и предотвратява изсушаването.

Спа кремът има мека, кремообразна текстура, която създава усещане за лукс и разкош. Продуктът е изключително ефикасен и има кратко време за обработка, което прави тази спа услуга за коса идеална за заети клиенти в движение. Резултатите са мигновени – само след една процедура косата е видимо по-мека и блестяща.

Попитай твоя фризьор за Vital Nutrition Spa Creambath!

Процедура за суха и изтощена коса

 

Ежедневното излагане на стрес и слънце може да увреди и изсуши косата, като я накара да загуби блясъка и сиянието си. Този продукт е обогатен с дълбоко хидратиращи и подхранващи съставки като глицерин, арганово масло, кератин и пшенични протеини, които подхранват както косата, така и скалпа. Спа кремът спомага за заключването на нивата на влага, като я задържа и предотвратява изсушаването. Същевременно петте основни минерала (мед, магнезий, желязо, цинк и силиций) в продукта работят за укрепване на здравето на скалпа.

Какво получаваш!

 

Надеждната технология Nutri-injection овлажнява вътрешната структура на косъма, като същевременно образува защитен щит около увредените зони, за да възстанови и съживи стресираните нишки. Заедно с масажа SPA CREAMBATH работи за подобряване на здравето на косата и скалпа, като същевременно оставя у клиента усещане за релаксация и подмладяване.

Резултати
– Дълбоко овлажнена и подхранена коса
– Допълнителен блясък и сияние
– Лесно разресване на косата
– Косата е гладка и мека на допир

  • Няма продукти в количката.