fbpx
Безтегловна хидратация и гланцово покритие
Гладка, мека коса с лъскав завършек

 

Lumi Coat е иновативен спрей, който мигновено увеличава блясъка и придава безтегловна хидратация на сухата и изтощена коса.

Когато косата е изложена на въздействието на атмосферни влияния или химически обработки, тя може да стане склонна към накъсване и заплитане. Lumi Coat съживява сухата и увредена коса. Лека, но сияйна мъгла, създадена, за да осигури незабавен блясък и безтегловна хидратация.

Незабавна трансформация на косата

 

Нашите учени разработиха нова формула, която създава защитен слой, предпазващ косата от по-нататъшно увреждане. Лабораторната технология за запечатване на фибрите на Lumi Coat изглажда кутикулата на косъма и прави път на великолепната копринена коса. Тази нова формула с топлинно активиране е създадена, за да преобрази увредената коса и да повиши хидратацията и блясъка ѝ.

Лесна за използване: Напръскай върху чиста и влажна коса. Активирай с помощта на топлината от сешоара. Оформи прическата по желание.

Резултат: Гладка, мека коса с невероятен блясък, който трае поне три измивания. *

* Въз основа на инструментални тестове, проведени върху увредена коса.

 • CARE LUMI COAT 140ml

  40,00 лв.

  Изглажда Подсилва блясъка

  Иновативен спрей, който мигновено подсилва блясъка и добавя безтегловна хидратация. Технологията за уплътняване на влакната добавя защитен слой, за да предпази косата от по-нататъшно увреждане.

  Подходящо за
  Всички видове коса.

  Купи
 • Няма продукти в количката.