fbpx
Персонализираната грижа за косата
Запознай се с Keune You

 

81% от жените имат повече от едно притеснение, свързано с косата. Само 26% от тях обаче намират един продукт, който може да реши наведнъж всичките им проблеми. Тук на помощ идва Keune You. Това са продукти, които фризьорът ти може да персонализира спрямо твоите конкретни нужди.

Запознай се с Keune You – персонализирана грижа за косата. Keune You предлага продукти, които са специално създадени за твоите нужди от твоя собствен фризьор. Това е решение за грижата за всеки клиент, без значение дали в салона или вкъщи. След индивидуална консултация с твоя фризьор, той ще подбере правилната комбинация измежду десетте различни продукти за грижа и поддържане на цвета.

С повече от 100 различни комбинация, ще получиш точното решение, от което се нуждаеш. Твоят фризьор ще подготви правилната комбинация, която да използваш още в салона или у дома.

Решение за всяка коса
Еликсири

 

Разполагаме с шест еликсира от серията Care и четири еликсира за поддръжка на цвета. Еликсирите от серията Care са предназначени за придаване на повече обем, омекотяване, блясък, подхранване, къдрици и цветове.

Еликсирите за поддръжка на цвета съдържат висока концентрация на пигменти за поддръжка на студено русо, червено, медено и студено кафяво. Еликсирите могат да се използват в комбинация с терапиите на Keune, включително маските за коса Bond Fusion, Miracle Elixir и Care.

Основни продукти + еликсири
Как работи?

 

1. Консултация в салона
Косата ти ще бъде диагностицирана по време на лична консултация в салона. Твоят стилист ще избере комбинация между два различни еликсира. Един еликсир Care + един еликсир за поддръжка на цвета или два различни Care еликсира.

2. Домашна употреба
Ще получиш бутилка базов шампоан и/или балсам с два различни еликсира (общо 20 мл)

3. Разбъркване
Раздрусай бутилката докато еликсирите се размесят добре.

4. Персонализиране
Идват в красиви, луксозни и персонализирани обаковки. Твоят стилист ще отбележи какви еликсири е използвал, твоето име и датата, на която е бил приготвен твоят продукт.

5. Продукт
Опаковката с твоят продукт ще бъде запечатана със стикер Keune You и готово! Твоят личен продукт за грижа за косата е готов.

  • Няма продукти в количката.