fbpx

Keune Style: Време е за уникална прическа

Уникална, различна и красива, със серията стилизиращи продукти Keune Style можеш да постигнеш чудеса с прическата си. За да получиш максимума от всеки продукт, трябва да разбереш какво точно ти трябва, как да го прилагаш и кога.

Как да прочета правилно етикета?
Стъпка 1: Избери правилния продукт спрямо етапа на стилизиране: подготовка (prep), оформяне (shape) и завършек (finish).

Използвай продуктите за подготовка, за да създадеш основа върху влажната коса преди да я изсушиш със сешоар. Всички тези продукти предпазват от температура до 230оС.
Използвай продуктите за оформяне в работната фаза. Това са продуктите, които придават индивидуалност на косата като блясък или матиране.

Използвай продуктите за завършек, за да фиксирате прическата, да я предпазите от влага, да добавите допълнителна плътност, обем или блясък.

Стъпка 2: Избери цвят, който отговаря на резултатите, които искаш да постигнеш. Keune Style съдържа осем категории, всяка една с уникална цел.

Лилав – Къдрици
Син – Фиксиране
Оранжев – Блясък
Диня – Термозащита
Зелен – Освежаване
Розов – Изглаждане
Бежов – Текстура
Сиво лилав – Обем

Стъпка 3: Избери точния продукт на база на силата на фиксиране и нивото на блясък. Например Keune Style Freestyle Spray с номер 86 на етикета дава сила на фиксиране 8 и ниво на блясък 6.

Научи повече за Keune Style…

  • Няма продукти в количката.