fbpx

Keune So Pure: луксозна грижа и любов към животните

Има ли луксозни продукти за коса, които да се грижат едновременно за теб и за косата ти? Именно това седи зад линията продукти So Pure на Keune. Ексклузивната серия козметика за коса е 100% веган, а в Keune се гордеем с факта, че нито една съставка в нашите продукти не е тествана върху животни. За нас добруването на животните е приоритет. Като компания Keune поставя на първо място спазването на високи етични и морални стандарти, създавайки сигурни продукти от първокласно качество.

С грижата за природата и за животните разбира се не оставяме на заден план и страхотния ефект на Keune So Pure върху твоята коса. Тези продукти са супер пречистени, направени изцяло от натурални съставки. So Pure ще те дари с едно истинско спа изживяван в домашни условия.

Мислим едновременно за околната среда и за всеки вид коса. Продуктите Keune So Pure са подходящи дори за най-чувствителните и изискващи, защото не съдържат агресивни съставки като сулфати и амоняк. Така не само не замърсяваш природата, но и не третираш тялото си с вредни съставки.

Имаш нужда от подхранване, повече обем или хидратация. В линията So Pure ще откриеш точния продукт за теб. Забрави за пърхота, изтощената коса, вземи точния So Pure продукт, който ще остави косата ти мека, здрава, плътна и красива. Нуждаеш се от по-сериозна промяна? С естествените модни нюанси на So Pure Color можеш да развихриш въображението си и са нежен и ефективен начин да промениш цвета на косата си.

В заключение можем да кажем само едно: не е нужно да правиш компромиси. По-добро за теб, по-добро за планетата!

Научи повече за So Pure…

  • Няма продукти в количката.