fbpx
Любов от пръв поглед
Магия в тубичка

 

Има ли по-голямо удоволствие от това да излезеш от салона и да се влюбиш в новата си прическа? Стилистите на Keune ще съживят цвета на косата ти…

С професионалната серия бои за коси Keune Color нашите стилисти имат всичко, от което се нуждаят, за да постигнат перфектни резултати всеки път с всеки клиент. С богати, кремообразни форми, всяка боя, пудра или друг продукт се справят перфектно без да компрометират здравето на косата. Копринените протеини предпазват скалпа и карат косата ти да изглежда страхотно.

Време е да посетиш своя Keune салон и да избереш цвета, който най-много ти подхожда.

Дълготраен цвят
Tinta Color

 

Дълготрайните бои съдържат окислителни пигменти. Тези пигменти са миниатюрни безцветни частици, които лесно влизат в косъма. При контакт с кислорода от водородния пероксид тези пигменти се раздуват и оцветяват. По този начин те остават заключени в косъма за още по-дълготраен цвят.

Нашата серия дълготрайни бои Tinta Color покриват перфектно, подхранват косата и я оставят блестяща.

Краткотрайни бои за коса
Semi Color

 

Semi Color е временно решение за цвета на твоята коса. Този тип бои съдържат комбинация от окислителни и неокислителни пигменти. Неокислителните пигменти са по-големи и се прикачат около косъма, като така се отмиват по-лесно.

Нашата серия краткотрайни бои за коси Semi Color не съдържа амоняк и съчетава меки и нежни естествени тонове с лъскав завършек.

Обезцветители
Ultimate Blonde

 

С нашата серия Ultimate Blonde можеш да постигнеш всички свои амбиции по отношение на русата коса. Ultimate Blonde е серия професионални пудри за обезцветяване за красиви ярки резултати и селекция тонери за перфектен завършек.

Подсилваща терапия
Bond Fusion

 

Революционната терапия Bond Fusion лекува и подхранва боядисаната коса, предлагайки до пет пъти по-дълготрайно подхранване. Тази терапия не само защитава вътрешната структура на косъма, но също така стимулира цвета.

  • Няма продукти в количката.