fbpx

Keune Color Chameleon: развихри въображението си

Ако съдим по световните модни подиуми и уличния стил, креативността в боите за коса се завръща и е по-добра от всякога. С тези бои в салона, сезонът ще стане много по-пъстър! Те са веган и не съдържат амоняк, създават страхотна визия и правят избора ти на боя по-лесен от всякога.

Гамата
С 9 наситени цвята и 2 продукта променящи нюанса, възможностите да създадеш красив и смел цвят са безкрайни. Избери измежду жълто, оранжево, червено, кестеняво, пурпурно, розово, виолетово, синьо или зелено и светъл или тъмен продукт за промяна на нюанса. С висока концентрация на пигменти, тези формули предлагат живи нюанси, които избледняват красиво и са в тон. Формулите съдържат провитамин В5 и соламер, с приятен цветен аромат на гардения, жасмин и сандалово дърво, те създават хармонично изживяване от началото до края.

Как се използват?
Тези готови за използване формули могат да се прилагат директно върху косата, без проявител! За подготовка, в зависимост от желания резултат, косата трябва да бъде предварително изсветлена. Color Chameleon работи най-добре на ниво 10 и по-високо, но зашеметяващи резултати могат да бъдат постигнати на всички нива за промяна в оттенъка. Можеш да използваш Cream Blonde, за да направиш кичури, Magic Blonde за пълно покритие на цялата главата и Freedom Blonde за балеаж.

Продуктите за промяна на нюансите от серията Color Chameleon можеш да използваш, за да персонализираш интензитета на нюансите. Използвай Clear за меки и пастелни тонове, а Dark за по-дълбоки нюанси.

Грижа за цвета
Както при всяка боя за коса, грижата за косата е една от най-важните стъпки, които клиентите могат да предприемат за да удължат живота на своя цвят. От филтър за омекотяване на водата, през смяна на шампоана и балсама със специфична формула за запазване на цвета до добавяне на продукт, предпазващ косата от висока температура, просто разгледай другите продукти в сайта ни, които ще ти помогнат да направиш тази неща.

Резултатите
За да вдъхнови вашата креативност зад фризьорския стол, Keune представя четири еднакво зашеметяващи примера за това, което можеш да постигнеш с Color Chameleon. Разгледай Многоцветната дъга, Оранжевите кичури, Синьо-зеленото избледняване и Люляковия Балеаж.

Научи повече за Color Chameleon…

  • Няма продукти в количката.