fbpx

1. Плащане при доставка

БЕЗПЛАТНА за цяла България при поръчка над 100 лв.
6 лв. за цяла България при поръчка на стойност под 100 лв.
Цялата поръчка се заплаща при доставка с наложен платеж, без капаро.

* Доставки се изпращат единствено в рамките на Р. България.

** Всички пратки включват опция преглед.

2. Условия за Доставка*

Работим с куриерска фирма Спиди.

След постъпване на поръчка от Потребител/Клиент, сътрудник продажби обработва Вашата поръчка. Потребителят/Клиентът ще получи потвърждение за успешно приетата поръчка.

Доставка се прави само след потвърждение (по имейл или телефон) за успешно приета поръчка. В случай, че не получите потвърждение след направена ваша поръчка (и след проверка в папка spam на мейла си за получено потвърждение за приета поръчка) може да се свържете с нас за проверка по телефон.

Поръчки, получени без коректни данни на Потребители/Клиенти или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”.

Отказ може да се направи по телефона, за да е валиден отказът, Потребителят/Клиентът трябва да предостави: име на фирмата, с което е регистриран в сайта ако е Салон, или имена и мейл, с които е регистриран в сайта, ако е Клиент (Домашна грижа).

3. Време за Доставка*

Всички поръчки за физически лица (Домашна грижа) се обработват и изпращат по куриер в рамките на 2 работни дни.

Всички поръчки за Потребители (Салони) се обработват и изпращат по куриер в рамките на 1 работен ден.

* Ако пратка се бави, не се колебайте да се свържеш с нас, но имай предвид, че в някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата.

** Промяна в срока на доставка може да настъпи по време на Национални празници или официални почивни дни, при по-мащабни промоции и извънредна натовареност на куриерската фирма Спиди (например, Black Friday, Коледни и Новогодишни празници), при преждевременно изчерпани продукти, промяна в условията за доставка на куриерските фирми или други непредвидени обстоятелства.

  • Няма продукти в количката.