fbpx
Цветове с отношение
Запознай се с Color Chameleon

 

Смели и преми или едва доловими, Keune Color Chameleon е серия от девет наситени оцветяващи продукти плюс два продукта за нюансиране за повече пастелни или дълбоки тонове, които предлагат живи и модерни цветове.

Цветната коса е навсякъде – на модните подиуми, на музикални фестивали, по улиците, а вече и в офисите. Живите и пастелни цветове за коса заемат мястото на дрехите и грима. И този тренд не се отнася само за поколението на милениалите. Любители на модата, мъже и жени от всички възрасти, играят с цветовете на косите си и ги използват като начин на изразяване. Сега Keune Color Chameleon дава на всички свободата да комбинираме цвета на косата с отношението ни към света.

Шарена дъга

 

Шарената дъга не е за скромните и срамежливи. Този стил показва силата и живота на цветовете в най-наситения им вид. За да постигнем тази визия, използваме палитра от пет живи цветове.

Оранжеви кичури

 

Ако си перфекционист, който обича идеалния баланс и симетрия, това е точната визия за теб. Цветовете, които използвахме за постигане на този ефект – оранжево, розово, жълто и магента – са смели, ярки и щастливи.

Работа с Color Chameleon
Цветови нива

 

За супер наситени резултати, най-добрата база е обезцветена коса от ниво 10. Повечето цветове обаче работят добре на предварително обезцветена коса от ниво 6 или повече. Най-светлите нюанси дават най-добри резултати на обезцветена коса от ниво 8 или повече.

Професионалистите, работещи с марката Keune използват продуктите от серията Keune Ultimate Blond, за да обезцветят косата до желаното ниво. Ако началното ниво е между 1 и 5, използват Power Blond, за максимален ефект. Ако искаш кичури, Cream Blond е твоят продукт. Our Magic Blond е подходящ за употреба върху цялата коса. Ако сте се спрели на балеаж, продуктът, който използват нашите специалисти, е Freedom Blonde.

Гаснещо синьо-зелено

 

Можеш да постигнеш това усещане за топящи се цветове, като комбинираш всеки цвят, за който се сетиш. Постигнахме тази грабваща окото, елегантна и възбуждаща визия със син и зелен цвят.

Лилав балеаж

 

Балеаж идва от френското „измитам“ и се отнася до замитащото движение, което правят стилистите с четката, когато боядисват косата. Тази визия беше създадена с пастелно виолетово за още по-женствено усещане.

Поиграй с цветовете
Смяна на нюансите

 

Използвай продуктите Clear и Dark от серията Keune Color Chameleon, за да си играеш с интензитета на нюансите. Смеси с Clear, за да омекотиш интензитета на цвета и да постигнеш пастелен оттенък. Добави малко Dark, за по-дълбок цвят и красиви заглушени тонове. Вдъхнови се от ефектите на Clear и Dark и позволи на креативността си да полети.

  • Няма продукти в количката.