fbpx
Неподвластни на времето
Грижа от три поколения

 

Още през 1922 година Жан Кюн поема амбицията си и я превръща в марка за грижа за косата. Днес неговите син и внуци продължават да бутилират смелия му дух за дръзки мъже по целия свят.

1922 by J.M. Keune е внимателно подбрана колекция от неподвластни на времето продукти за поддръжка на мъжа. Създадени в Кралство Нидерландия, обогатени с домашно отгледани продукти и комбинирани с помощта на науката. Всеки отделен продукт, от гела за коса до балсама за брада, прави най-важното нещо – изважда наяве най-доброто от теб.

Цвят, грижа и стил
Всичко за един мъж

 

Всеки продукт от серията 1922 by J.M. Keune прави точно това, което трябва. Изважда наяве най-доброто у всеки мъж. Започва с лесни за използване почистващи и подхранващи продукти, чиято формула оптимизира състоянието на косата, за по-лесно подстригване, боядисване и стилизиране. Разбира се те са страхотни и за грижа за брадата.

За още по-удобна поддръжка и естествен цвят, създадохме лесни за нанасяне продукти, които действат в рамките на само 5 минути.

Разшири ежедневната си грижа с качествените продукти за лице на марката Keune. Нашите луксозни и богати крем за бръснене, масло и балсам за брада омекотяват кожата и се грижат за косъма.

Серията
Почистване и подхранване

 

Започни с най-важното: чиста и здрава коса. Продуктите за грижа за косата 1922 by J.M. Keune са незаменими в почистването и подхранването. Те ще се превърнат в гръбнака на твоята уникална ежедневна грижа. Те са създадени за оптимизиране на косата и скалпа, за да бъдат винаги във върховно състояние, преди изобщо да помислиш за подстригване, боядисване или стилизиране.

Избери перфектната визия
Стилизиращи продукти

 

След страхотно подстригване, избери нашите лесни за използване стилизиращи продукти, които допълнително подобряват и дефинират прическата.

Основата
Поддръжка

 

Без значение дали се стремиш към онази гладко избръсната визия или към плътна брада, серията 1922 by J.M. Keune се състои от продукти, които ще изкарат наяве най-доброто от твоята кожа и коса.

Избери своя цвят
Боядисване

 

Запознай се с нашите безпогрешни боядисващи продукти. С изключително бързо действие, нужни са ти само пет минути, за да можеш да продължиш със своя ден. Нюансите варират от тъмно кафяво до средно русо. Крайният резултат е лесен за поддръжка, естествен камуфлаж.

Посети някой от салоните Keune за най-добрата боядисваща терапия от 1922 насам.

Обогатени с креатин и провитамин В5
Най-добрите съставки

 

Разработени в лабораториите на Кралство Нидерландия продуктите от серията 1922 by J.M. Keune съдържат качествени съставки, комбинирани с мъжкия аромат на сандалово дърво и кожа.

Креатинът изгражда и подсилва косата. Провитамин В5 уплътнява косата – докато витамин Н подобрява структурата на косъма. Естествените масла с екстракти от мента и джоджен освежават и стимулират скалпа.

Бисабололът в нашия крем за бръснене предпазва кожата. И специално за поддръжка на брадата, добавихме хидратиращо масло от авокадо и сладък бадем в нашите Beard Oil и Beard Balm.

  • Няма продукти в количката.